| Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir. |
|
|
|
|||||||
|
|
|
|
|
|
| tarkancoll.com | foto galeri | video sayfası | mp3 player | iletişim |
Tarkan'la ortak konser verebilirizTarkan Fan Club | TarkanColl Forum sitesindeki Haberler News - Gazete, Tv, dergi, internet haberleri, dedikodular... kategorisi altındaki Tarkan'la ortak konser verebiliriz isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
|
|
|
Konu Araçları | Stil |
|
|
#11 |
|
bence cok tuaf bir haber
ben bunu inamiyorum |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Sıkı Takipçi
![]()
Üye No: 96
Country:
Ruh Hali:
Rep Puanı : 10
Rep Seviyesi :
![]() |
zaten boyle bir duet gerceklesirse tarkan cok hayranini kaybeder bunun bilincindedir tarkan politik herseyden ve kisilerden uzak durdu yillardir bunu yapmayada devam eder tarkan cok zeki biri oyunlarada asla gelmez.
|
|
|
|
| Bu mesaj için günışığım kullanıcısına teşekkür edenler: | fatihvefatih (09-02-10) |
|
|
#13 | |||||||||||||||||||||||
|
Konserde En Önde
![]()
Üye No: 6433
Country:
Ruh Hali:
Rep Seviyesi :
![]() |
Bedava Üyelik İçin Tıklayınız.
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yasaklı
Üye No: 6786
Country:
Ruh Hali:
Rep Seviyesi :
![]() |
Ne güzel bounce insallah dileklerin kabul olur nediyelim valla bende bir ay bekledim hitten imzalı resim almak icin ama bosuna bekledim güvenmeyeceksin kimseye
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Aktif Üye
![]()
Üye No: 5589
Country:
Ruh Hali:
Rep Puanı : 9
Rep Seviyesi :
![]() |
akıllı adamdır tarkan hepimiz biliyoruz... girişmez böle işlere o ;) bu konudaki güwenim sonsuz...;)
![]() ŞANSIM VARSA BEN ONA TALİBİM !! Bİ GEL DESE KAPININ ÖNÜNDEYİM :)) [ DAMATımmm] <3 |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Sıkı Takipçi
![]()
Üye No: 908
Country:
Ruh Hali:
Rep Seviyesi :
![]() |
Insallah Olur boyke bisey de bende hayrani oldugum iki BUYUK sanatciyi bir arada dinlemis olurum...
She's Just a Girl Who Claims That I am the One But The Kid Is Not My son She says I am The One, But The Kid Is Not My Son The Legend Has Died "Michael Jackson" |
|
|
|
| Etiket |
| konser, ortak, tarkanla, verebiliriz |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|