| Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir. |
|
|
|
|||||||
|
|
|
|
|
|
| tarkancoll.com | foto galeri | video sayfası | mp3 player | iletişim |
Tarkancoll isTanbul Buluşması'2010Tarkan Fan Club | TarkanColl Forum sitesindeki Buluşmalar Fan MeetingsHayranlar ile bulusma etkinlikleri kategorisi altındaki Tarkancoll isTanbul Buluşması'2010 isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
|
|
|
Konu Araçları | Stil |
|
|
#31 |
|
işde Ankara Tarkan coll ve Gökhan bize zaman ayıdrığı için kendisine teşekür ederim.Resimdekiler Serpil,Gökhan,Gence,Okan ve ben
tanışmak bir arda olmak güzeldi inş bir dahaki sefere daha kalabalık oluruz ![]() [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak İçin Tıkla...] [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak İçin Tıkla...][ [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak İçin Tıkla...] |
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Metamorfoz
![]()
Üye No: 4925
Country:
Ruh Hali:
Rep Puanı : 10
Rep Seviyesi :
![]() |
ben Ankaradayım cok güzel bir oganizasyon giden arkadaşlara iyi eğlenceler
aslında cok şanslılar cünkü İstanbulda yapılıyo umarım coğunluk orda olur ve bu uğraşlar boşa cıkmaz orda olup Gökhan ve Serkan yanızda olmayı cok isterdim ama malesf bol bol resim bekleriz
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Istanbul Temsilcisi
![]()
Üye No: 37
Country:
Ruh Hali:
Rep Puanı : 31
Rep Seviyesi :
![]() |
Bedava Üyelik İçin Tıklayınız.
Tarih : 06 Şubat Cumartesi
Saat : Başlangıç: 14:00 ~ Bitiş: 16:00 Yer : Taksim Mekan : M&N Cafe - Barisserie (web adresi : [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak İçin Tıkla...] ) Açık Adres: Taksım meydanından Istiklal Caddesine doğru yürüme mesafesinde Colins ve Mango Mağazasının Karşısındaki tarihi bina [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak İçin Tıkla...] [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak İçin Tıkla...] [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak İçin Tıkla...] |
|
|
|
| Bu mesaj için badboyserkan kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
|
|
#34 |
|
Tarkan Aşığı
![]()
Üye No: 2071
Country:
Ruh Hali:
Rep Puanı : 10
Rep Seviyesi :
![]() |
guzel bır dusunce gelmek ısterdım ama ıs dolayısıyla gelemıyorum bırdakıne nasıp artık:((((
&&& dunden ıtıbaren cok sey degıstı bugunden ıtıbarende cok sey degısecek.. &&& |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Asistant Moderator
![]()
Üye No: 6462
Country:
Ruh Hali:
Rep Puanı : 14
Rep Seviyesi :
![]() |
Bedava Üyelik İçin Tıklayınız.
Cocuklar,bulusma vaktine cok az kaldi..
Ben bile burdan cok heyecanla bekliyorum.Sonra ayrintilarini anlatirsiniz(beni merakci nine..)Insallah hava sartlari uygun olur da guzel guzel bulusursunuz! Sizlere Bakuden tum Azerbaycanli fanlar adina kucuk bir ugurlama yolluyorum. Sanirim duymadiginiz bir - Ama sarkida diyor ki:Istanbul sesliyor bizi.. Istanbul bekliyor bizi.. Ve hani bizler uzaktayiz,katilamiyoruz ya ,o yuzden bi de diyor ki:Istanbul, bagisla bizi.. Istanbul, unutma bizi.. Link: [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak İçin Tıkla...] COLL'A UGURLAR OLA!!!!
METAM'PSIXOZ GreenFire ![]() Ikimize aglar bu NAZLI yagmurlar...<3 Konu xurush'nine tarafından (05-02-10 Saat 19:54 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Aktif Üye
![]()
Üye No: 682
Country:
Ruh Hali: