| Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir. |
|
|
|
|||||||
|
|
|
|
|
|
| tarkancoll.com | foto galeri | video sayfası | mp3 player | iletişim |
Megastar çirilçiplak(nostalji)Tarkan Fan Club | TarkanColl Forum sitesindeki Nostalji Nostalgia - Eski haberler, dergiler... kategorisi altındaki Megastar çirilçiplak(nostalji) isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
|
|
|
Konu Araçları | Stil |
|
|
#41 |
|
o zamanlar tarkanda bir gariplik ve gizem vardı..Şimdiki gibi boy göstermiyordu her yerde..daha sonra bir ara reha muhtarda bir erkekle sarmaş dolaş resimleri çıkmıştı hatta..ama ben değiştiğine inanıyorum
Hiç Bir Şey varlığından daha var değil.. Sen Otur,Kainatın Tahtında,ey kalbim hadi eğil.. Hiç Bir Şey Bu kölelik kadar özgür değil.. |
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Tüm Şarkılar Ezberinde
![]()
Üye No: 5695
Country:
Ruh Hali:
Rep Puanı : 10
Rep Seviyesi :
![]() |
haklısın.ayıp olmuş yaaa :@ Haklısın Tara.
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Aktif Üye
![]()
Üye No: 682
Country:
Ruh Hali:
Rep Seviyesi :
![]() |
Ben bu fotoğrafı ilk geçen yıl burda görmüştüm ve gördüğüm zamanda küçük çaplı bir şok geçirmiştim Tarkan'ın böyle pozlar verebileceği hiç aklımın ucundan bile geçmemşti o gün yorum bile yazamamıştım iki hafta da Tarkan'la ilgili ne müzik dinlemiştim ne de Tarkan'la ilgili birşeyle uğraşmıştım soğumuştum galiba ama sonra düşündüm 94 yılında çekilmiş pozlar neden çekilmiş pek bir anlam veremedim ama olmuş artık, heralde 22 yaşında olduğu için gençliğin verdiği cahillik deyip geçmeli.. Ama şimdi hiç sevgim değişmedi hala çok seviyorum hala örnek aldığım bir insan Tarkan. Geçmiş Geçmişte yaşanmış bitmiş napalım yani...
Hergün bir özlemime, hasretle bir özlemini daha ekliyorum... gmಌ |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Metamorfoz
![]()
Üye No: 6358
Country:
Ruh Hali:
Rep Seviyesi :
![]() |
Tarkan"a bu fotoğrafları hiç yakıştıramadım bence kötü olmuş ama prodüktöründe, menejarindede suç var
|
|
|
|
|
|
#45 | |||||||||||||||||||||||
![]()
Üye No: 1
Country:
Ruh Hali:
Rep Puanı : 21
Rep Seviyesi :
![]() |
Demeye gerek yok değil mi? Herkesin bir fikri var. Tarkan'ın yaptığı herşeyi beğeneceğiz diye bir şey yok. Bunu sende anlamışsındır şimdi... Fanclub Yönetimi |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
| Bu mesaj için TarkanColl kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz: |
|
|
#46 |
|
Konserde En Önde
![]()
Üye No: 6235
Country:
Ruh Hali:
Rep Seviyesi :
![]() |
resimleri cok guzel
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Asistant Moderator
![]()
Üye No: 6462
Country:
Ruh Hali:
Rep Puanı : 14
Rep Seviyesi :
![]() |
Bedava Üyelik İçin Tıklayınız.
Bana sorarsaniz Tarkan'in soyunmya hic bir zaman ihtiyaci olmadi.Evvela bir kere cok guzel sese sahip,ikincisi bir tek gozleri bin ciplakliga bedel..Ama soyunmak isine bir deyecegim yok,bu her kesin kendi tercihi de.. (soyunsun canim,biz de gozlerimizi daha genis acariz
)bir seyi anlamiyorum,neden mesela PETA icin soyundugunda her kesin alkislayip ta yere goke sigdiramadigi bir kisi baska sebepten soyunurken "persona non grata" ilan ediliyor?!Sebep her ne olursa olsun, sonucu soyunmak degil mi?.. Kanunlari,yasaklari insanlar kendileri koyar,ama malesef birileri bu kanunlari ikiyuzlu yaratmislar.Islerine gelince bir yuzunu, gelmeyince hemen ters yuzunu gosteriyorlar. Iste boylece insan oglu kendi kendini paradoksluyor ve cikamadigi en buyuk labirinte sokmus durumda..
METAM'PSIXOZ GreenFire ![]() Ikimize aglar bu NAZLI yagmurlar...<3 Konu xurush'nine tarafından (30-12-09 Saat 20:25 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#48 | |||||||||||||||||||||||
|
Metamorfoz
![]()
Üye No: 6774
Country:
Ruh Hali:
Rep Seviyesi :
![]() |
AŞKİM her türlü güzel.ister giysili istersede çiplak olsun yine yüzde yüz yakişikli. yaa kendsi bilir ister çiplak çektirir,ister elbisede.kimseyi alakadar etmez!!! ecemaşkisi ve ece sizlere aynen katiliyorum! SEN BENİM EN KIYMETLİMSİN EN GÜZEL, VAZGEÇİLMEZİMSİN EN DERİN, EN İÇİMDESİN SEVMEKLE BİTMEYENİMSİN...!!! Konu **MegaStarkan** tarafından (22-01-10 Saat 22:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: ard arda yazmak yasaktir |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#49 |
|
Konserde En Önde
![]()
Üye No: 5668
Country:
Ruh Hali:
Rep Seviyesi :
![]() |
![]() benim hatırladığım bu resimlerin bir erkek dergisi için çekildiyi ama dergi kapanınca bi süre resimler unutuldu daha sonra basında ortaya çıktığı ama çoook ses getirmişti bu resimler![]()
|
|
|
|
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|