Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir.    

Geri git   Tarkan Fan Club | TarkanColl Forum > TarkanColl.com > Forum Yönetim Intra-Forum > Öneriler Suggestions
Google

tarkancoll.com foto galeri video mp3 player iletisim
tarkancoll.com foto galeri video sayfası mp3 player iletişim

Diger sanatçılar / müzik haberleri!

Tarkan Fan Club | TarkanColl Forum sitesindeki Öneriler Suggestions - Forum ile ilgili tüm önerileriniz kategorisi altındaki Diger sanatçılar / müzik haberleri! isimli konuyu görüntülemektesiniz.

Bookmark and Share Konu Araçları Stil
Alt 03-01-10, 23:27   #11
start_the_fire
Yasaklı
TarkanTarkan Fan Club |TarkanColl.com|
Bilgiler
Üye No: 6786
Country:

Ruh Hali:
Mesaj-TeşekkürMesajlar/Teşekkürleri: 1,132/535
Karizma
Rep Puanı : 10
Rep Seviyesi : start_the_fire is on a distinguished road
İletisim
megastar bende sana katılıyorum tarkanın calıstırdıkları yeterli bencede diğer sanatcıları buraya katmaya gerek yok adı üstünde tarkancoll bence uygun olmaz ama son söz ebru ablanındır

start_the_fire isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için start_the_fire kullanıcısına teşekkür edenler:
İZMİRLİ (04-01-10)
Alt 04-01-10, 00:04   #12
tarkaseksüel
Aktif Üye

tarkaseksüel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üye No: 3952
Country:

Ruh Hali:
Mesaj-TeşekkürMesajlar/Teşekkürleri: 3,533/625
Karizma
Rep Puanı : -1
Rep Seviyesi : tarkaseksüel is an unknown quantity at this point
İletisim
Alıntı:
İZMİRLİ´isimli üyeden Alıntı
Biz sadece Tarkan'ı sevdiğimizden genelnde hep buraya takılıyoz, sadece yeni çıkan albümleri falan paylaşabilceğimiz bir bölüm yada dediğim gibi önemli müzik haberlerini paylaşabileğimiz bir bölüm olsun istemiştim yoksa gereksiz sanatçıların gereksiz haberleri eklemeye gerek yok, rahat ol...
benım görüşüm, gereksız bence
bu haberler kıme gore onemlı?? orası sorun. senı ılgılendıren baskasını ılgilendirmezz.. karmaşa ve kalabalık olur bence boyle iyi yaw bence :))

tarkaseksüel Adlı Tarkan Hayranının İmzası
ıʞ ɹɐʌ ʞılsɹǝʇ ıq ıɯ ǝpuǝq
tarkaseksüel isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için tarkaseksüel kullanıcısına teşekkür edenler:
İZMİRLİ (04-01-10)
Alt 04-01-10, 18:36   #13
pare pare
Aktif Üye

pare pare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üye No: 5274
Country:

Ruh Hali:
Mesaj-TeşekkürMesajlar/Teşekkürleri: 1,329/1383
Karizma
Rep Puanı : 20
Rep Seviyesi : pare pare will become famous soon enough
İletisim
Hmm arkadasim senden nerdeyse haklisin amma bende herkes gibi burda sadece Tarkani gormeyi onunla ilgili haberleri okumayi ve onun konser ve resimlerini gormek istiyorum . . . Bu bana yeterde artar bile :))) . . .

pare pare Adlı Tarkan Hayranının İmzası

[Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak İçin Tıkla...] | [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak İçin Tıkla...] | [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak İçin Tıkla...]
pare pare isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için pare pare kullanıcısına teşekkür edenler:
İZMİRLİ (04-01-10)
Alt 04-01-10, 22:04   #14
xurush'nine
Asistant Moderator

xurush'nine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üye No: 6462
Country:

Ruh Hali:
Mesaj-TeşekkürMesajlar/Teşekkürleri: 1,047/1161
Karizma
Rep Puanı : 14
Rep Seviyesi : xurush'nine is on a distinguished road
İletisim
kırık kalp

Misafirlerimize Mesaj :)
Hoş Geldiniz Sevgili Misafir ! Siz Değerli Misafirlerimize Daha İyi Hizmet Vermek İçin Konularımızı Misafirlere de Açık Tutmaktayız. Ancak Daha Kaliteli Hizmet İçin Üye Olmanız Gerekmektedir.

Bedava Üyelik İçin Tıklayınız.
Hep soylerim,sevmek,birisine hayran olmak yurek ister,sabir ister,fedakarlik ister.O yuzden her baba yigidin harci degil gercek hayranlik.Tarkan kendisi de sarkisinda soyluyor: hadi sev,hadi gozunu karart ta,koy elini kalbine.. sev de gorelim seve biliyor musun? ...
Evvela,belki de bu sure bizler icin bir imtihandir.Cevresinde Allah korusun,onu bitirmeye calisan onca "dilli dudukler" varken onu cok seven ve siki siki saran bir sevgi cemberi olacagimiza "nasil olsa ortada yok,yavas yavas baska limanlara da goz atalim mi" diyosunuz?..
Olmadi ama ,ofkenizi,siteminizi onun yarinlari icin duydugunuz endiseye veriyorum ama,elestirinin dozunu kaciriyorsunuz bazen.Mesela yilbasi resimleriyle bagli elestirilerinizi de cok nazik bulmadim.Sitemize bin kisi "misafir" kisminda katiliyor.Sonra yazdiklariniz orda burda konusuluyor.Bizler de boyle yaparsak o burulerine ne demeli?.. Ayrica Tarkan cok duygusal insandir.Yazdiklarinizi okursa cok uzulucektir.(Okumadigini ne biliyoruz?Okuyorsa bile cikip ta "her yazdiginizdan haberim var" der mi?)Yapmayalim be..

Ikincisi,,Tarkan cok uzaga Uzaya falan gitmedi, cocuklar,cok sukur buralarda yarin o bur gun bir bakarsiniz, cikar ortaya da yeri goku inletir.O zaman cok iyi de simdi kotu mu ? "Siz nasil hayransiniz?!" cumlesinin yerine "Acaba Michael Jackson,bilmem Elvis Presley hayrani olsaydiniz , n'apardiniz, cok merak ediyorum",-diyorum.Hemen Beyonce,bilmem Lady GAGA sitesine "tek tek uye " mi olurdunuz? 3-5 ay ortada yok diye bas bayagi birakalim bu isi diyorsunuz,yani..
Ben de sizler kadar sabirsizlaniyorum,album konusunda ama Allah gostermesin,Tarkan bundan bogle hic calisma yapmasa,bir omur boyu eski sarkilarini dinler yetinirim..
Tarkan gibileri kolay kolay yetismiyor.Kiymetli tas gibidirler.100 yil topragi kazarsin, bir kere cikar karsina.Ama kiymetini bilmedikten sonra o mucevherden istedigin isigi alamazsin. Hep yerden yere vurursan ,Tarkan istese bile ,en iyi haliyle de sana bekledigini veremez..
Baskasi olsa "Insan bu kadar kolay harcanir mi?", "Ustelik turk milletinden, Turkiyeden son 20 yilda dunyaya soz ettirmis bir kac kisiden birisine yapilir mi bu?",diyiceem,ama onu cok sevdiginizdendir qiciginiz,ofkeniz biliyorum, bunun icin de "yapmayalim,yakismiyor bize",- diyorum.. Acikcasi diger sarkicilarla "iletisimi artirmamiz" ona ihanet ediyormusuz gibime geliyor..
Bu arada bounce'un teklifine kismen katiliyorum.Bazi konularda bir birimize yardimlasmanin,bildiklerimizi paylasmanin cok guzel bir fikir oldugunu dusunuyorum.
Yardimlasalim ,paylasalim,elestirelim,tekliflerimizi sunalim da dozumuzu kacirmayalim,kirmayalim,uzmeyelim Tarkani..
P.S.Ebrucugum,bounce'nin teklifi dikkate alinirsa, ilk basvuru benden olsun.Yukarida yazdiklarimi "nasil 1-2 cumleye dokme" dersi almak istiyorum da.Valla deniyorum,olmuyooo,birileri yardimci olursa,cok sevinirim..

xurush'nine Adlı Tarkan Hayranının İmzası
METAM'PSIXOZ
GreenFire

Ikimize aglar bu NAZLI yagmurlar...<3

Konu xurush'nine tarafından (08-01-10 Saat 15:49 ) değiştirilmiştir.
xurush'nine isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Etiket
diger, haberleri, müzik, sanatçılar

Konu Araçları
Stil