alafrancia´isimli üyeden Alıntı
[Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
-Ilk once, metnini "paragraf" olarak yazsaydin , gorsel olarak daha iyi olurdu, hem de insanlar için daha saygili olurdu .
Yazini kafandan geldigi yazdigin için , butun yazdiklarini okumak istemedim.
- "Musti mi ? , Tarkan mi ? " polemige girmissin. Boyle yaklasmalardan BIKTIM ARTIK. Yani tarkan in yeri ayridir, musti'nin de. Bir Tarkan fani , musti dinleyemez mi ? Boyle yanlis dusunceler yuzunden turk muzigi hic gelismiyor.
Zaten sasirmiyorum, 1998 yilinda, Tarkan'i taa Paris'ten asker kaçagi olarak, yerden yere vuran bir medya vardi, ki bu insan turk muzigini, kulturunu yurtdisinda basariyla temsil ediyordu, Simarik 3 uncu siraya kadar cikmisti, en iyi plak, Olympia lari dolduran, radyolarda gumbur gumbur muzigi calinan bir sanatci olmasina ragmen.
Bugun amerika 'da, Beyonce shakira yla , lady gaga rihanna'yla duet yapiyor biz de isimiz gucumuz yok, herkesi herkesle kiyaslayalim.
-Hasanersingobel arkadasimiz Kama'nin "Avrupada 1 milyon üzeri" sattigini yazmis.YANLIS. Karma sadece Turkiye'de yayinlanmistir.
Zaten avrupa'da piyasaya surulseydi su an Tarkan Grammy bile alirdi.
Bir de" Bu arada Burak Kut'un Derdim Var single'ı çıkmıştır Fransa ve yakın Avrupa ülkelerinde. Az çok o da tanınmıştır 1999 yılı civarında..
" , ben boyle bir haberi bilmiyorum ve duymadim.
Cunku Fransa' da cikan ILK VE TEK TURK sanatcisi TARKAN 'dir. tarkan albumu ve ilk single' i olan "Simarik" Eylul 1998 'de piyasaya surulmustur.
- Amacim kimseye kirmak degildir, kirdiysam ozur dilerim. Buraya gelen insanlarin yanlis bilgi almasini istemem. Vikipedi'ya degil de herkes yasadigini , gordugunu, bildigini paylassin.
Hepinizin yeni yilinizi kutlar , bol Tarkan li yil dilegiyle.
Saygilarimla