Orijinalini görmek için tıklayınız : Nerede bu albümler?
Arkadaslar,Tarkan'in 2 adet sarki okuyacagi (Hatasız Kul Olmaz ve Bir Teselli Ver);Orhan Gencebay albümü ve,
Aylardir erdelene ertelene bir yola gelmeyen ''Ibrahim Tatlise Project'' albümü nerede?
Hadi Orhan Gencebay'in ki,eski sarkilar...onlari pek merak etmiyorum....gerci ediyorum da
Tarkan'in iyi okuyacagindan eminim...ancak söz müzik : TARKAN olacak olan Ibrahim Tatlises albümü soruyorum : Ne zaman cikacak?
Tarkan'in Orhan Gencebay Tribute albumunde 2 sarki okuyacagi kesin mi ? Ben sadece Hatasiz Kul Olmaz'i okuyacagini biliyorum.
Bir Teselli Ver'i baska bir sarkici okuyacakti normalde. (iyi hatirliyorsam Emre Aydin'di).
Ibrahim Tatlises'e verilen Tarkan sarkisi da herhalde yalan haberdi, ama emin degilim.
Bu arada, Orhan Gencebay albumu bu ay sonu çikacakmis Samsun Demir'in dedigine göre.
Tarkan'in Orhan Gencebay Tribute albumunde 2 sarki okuyacagi kesin mi ? Ben sadece Hatasiz Kul Olmaz'i okuyacagini biliyorum.
Bir Teselli Ver'i baska bir sarkici okuyacakti normalde. (iyi hatirliyorsam Emre Aydin'di).
Ibrahim Tatlises'e verilen Tarkan sarkisi da herhalde yalan haberdi, ama emin degilim.
Bu arada, Orhan Gencebay albumu bu ay sonu çikacakmis Samsun Demir'in dedigine göre.
Ibrahim Tatlises aciklama yapmisti zaten albümle ilgili Tarkandan sarki istedigini...
Tarkan,Orhan beyin albümünde sadece,''Hatasiz kul olmaz''i söylicek ama,
''Bir Teselli ver''i bütün kadro 30.şarkı olarak okuyacak,yani tarkan da dahil!
Hayir, Batsin Bu Dunya'yi hep beraber okuyacaklar diye biliyorum.
Olabilir ama bir Tarkan sarkisini Ibrahim Tatlises nasil okur bilmiyorum, görmek lazim, degisik bir çalisma olabilir :)
Aaa,valla bana kizmayin ama,Türkiyedeki en iyi arabesk-fantazi seslerden birisi Ibrahim Tatlise'tir.
Kisiligini hic begenmem ama , sesi + yorumu = 10 numaradir.
Evet arkadasim Ibrahim Tatlises'in sesine diyecek birsey yok, mükemmel ötesi. Kisiligini bende sevmem ama çok güzel sesi var. Ben sadece tarz farkindan bahsetmistim (Malum Tarkan pek arabesk - fantazi sarkilar yazmiyor). Belki Alaturka bir çalisma olabilir (Adimi Kalbine Yaz'i Ibrahim Tatlises bana göre iyi okurdu mesela)
O'na bakarsaniz,Bülent Ersoy TSM sanatcisi,ancak Tarkan sarkisi okudu.
Sibel Can,türk sanat müzigi ve arabesk-fantazi okuyabilir,ancak Tarkan sarkisi okudu,
hemde 2 adet. :)
Yani,tarz-farkliligiyla olmuyor...
Bence Ibrahim Tatlises'in hem Sibel'den,hem bülent hanimdan daha oturakli ve güzel sesi var.
Arkadaslar,Tarkan'in 2 adet sarki okuyacagi (Hatasız Kul Olmaz ve Bir Teselli Ver);Orhan Gencebay albümü ve,
Aylardir erdelene ertelene bir yola gelmeyen ''Ibrahim Tatlise Project'' albümü nerede?
Hadi Orhan Gencebay'in ki,eski sarkilar...onlari pek merak etmiyorum....gerci ediyorum da
Tarkan'in iyi okuyacagindan eminim...ancak söz müzik : TARKAN olacak olan Ibrahim Tatlises albümü soruyorum : Ne zaman cikacak?
Bence sen bunu bide Ebru ablaya sorsan diyorum...O da bilmezse ozaman Ozkan49 a sor...Yok o da bilmiyorsa eğer ozaman bizahmet sende herkes gibi albümün çıkacağı o günü bekliyi ver cnm...
Begendiyin için teşekkür ederim cnm...O nedemek, yardım etmek boynumuzun borcu yani...
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.