Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ''Tarkan'ın Şivan Perverle düet yapmasini istemiyoruz'

ıbrahımkekec
09-02-11, 19:41
Tarkan'ın Şivan Perver ile düet yapacağı söyleniyor. Aman Allah'ım..!!
İlk duyduğumda bana çok saçma ve imkansız geliyodu ( gerçi hala öyle ) .
Bunun üzerine Levent Ağaoğlu bu düeti onayladı....Dün akşam Twitter'da DMC Patronu Samsun Demir'e bunun doğru olup olmadığını sordum."Henüz yeterince bir bilgim yok " dedi...
Sevgili arkadaşlar belki " Ne var bunda?" diyebilirsiniz.Ama şunu gözardı etmemiz gerekiyo.Bu Şivan Perver denen kişinin PKK'ya yardımda bulunduğu aşikar.Tarkan inşa'allah böyle bişey yapmaz.

bu arada bu açtığım ilk konu.Kusurum varsa affınıza sığınıyorum. ve Evrim kardeşime (twilight) çok teşekkür ediyorum.bana çok yardımcı oldu :)bravo

TEVETOGLU
09-02-11, 20:10
Yakında konser olacak mı bekleyip göreceğiz.

secil.06
09-02-11, 20:22
Tarkan dan konuylas ilgili bir acıklama duyma dan inanmamm

twilight
09-02-11, 21:05
Oncelikle ben tesekkür ederim...Zaten sen acmasan konuyu ben acacaktim.
Ama keske dogru yere acsaydin :)) O'nun disinda dediklerine katiliyorum...
Illa bi düet olacaksa - Dogu bati - Mahsun Kirmizigülle yapilsin bu düet..ya da Ibrahim Tatlisesle...Ozcan Denize bile raziyim...Ama Sivan Perver türk düsmanidir.Onla düet yaparsa kusura bakmayin Tarkan benim icin,0 olur.Ama haber yalansa tarkan dinlemeye devam edicem...onu da zaman gösterecek... :))

ıbrahımkekec
10-02-11, 00:03
ayynen öyle.bu adam Türk düşmanı..Tarkan böle bişey yapmaz diye umuyorum..bu adam tarkanın düet yapacağı en son kişi bile olamaz ...

özge
10-02-11, 03:02
Arkadaşlar burda konu Türk-Kürt veya pkk-Türk çatışması değildir..Müzik evrenseldir ve farklı müzik türlerinin buluştuğu bu projeyi sonuna kadar desteklerim yeterki bu işin içinede siyaset sokmasınlar..Tarkan her zaman işini bilir neyin yanlış olup olmadığınıda iyi bilir..

ece**
10-02-11, 11:48
Oncelikle ben tesekkür ederim...Zaten sen acmasan konuyu ben acacaktim.
Ama keske dogru yere acsaydin :)) O'nun disinda dediklerine katiliyorum...
Illa bi düet olacaksa - Dogu bati - Mahsun Kirmizigülle yapilsin bu düet..ya da Ibrahim Tatlisesle...Ozcan Denize bile raziyim...Ama Sivan Perver türk düsmanidir.Onla düet yaparsa kusura bakmayin Tarkan benim icin,0 olur.Ama haber yalansa tarkan dinlemeye devam edicem...onu da zaman gösterecek... :))

hiç konuşmayım dedim ama dayanamadım.dünkü konuda yazacaktım hatta vazgeçtim..sende tarkandan bi vazgeçemedin gittin be arkadaş.
3 lafından 2'si ".... olursa eğer,tarkan benim için biter" bitecekse bitsin artık sende kurtul bu nedir böyle. Aklı var onunda allah'a çok şükür . Hatta yaşça bizden daha da büyük olduğu için bizden daha iyi düşünüyodur tarkan doğruyu yanlışı..seveni-sevmeyeni ve eleştriyi anlarım ama koşullu sevmeyi anlamam hiç..amma pazarlıklı seviyosunuz ya adamı.konuşup konuşup sonra sevecekseniz hiç sevmeyin ya.amma da kalıplarınız varmış be.3 gün sonra size göre "ters" bi durum olursa düet vs. gibi lütfen sevmeyin ve hiç bişey olmamış gibide davranmayın artık !

twilight
10-02-11, 12:50
hiç konuşmayım dedim ama dayanamadım.dünkü konuda yazacaktım hatta vazgeçtim..sende tarkandan bi vazgeçemedin gittin be arkadaş.
3 lafından 2'si ".... olursa eğer,tarkan benim için biter" bitecekse bitsin artık sende kurtul bu nedir böyle. Aklı var onunda allah'a çok şükür . Hatta yaşça bizden daha da büyük olduğu için bizden daha iyi düşünüyodur tarkan doğruyu yanlışı..seveni-sevmeyeni ve eleştriyi anlarım ama koşullu sevmeyi anlamam hiç..amma pazarlıklı seviyosunuz ya adamı.konuşup konuşup sonra sevecekseniz hiç sevmeyin ya.amma da kalıplarınız varmış be.3 gün sonra size göre "ters" bi durum olursa düet vs. gibi lütfen sevmeyin ve hiç bişey olmamış gibide davranmayın artık !

Oncelikle ben bu forumda oldugumdan beri,her harakette Tarkani savunmus biriyim,bunu bana söylememeliydiniz...Uyusturucu davasinda bile savunmustum.Ki gerci o zaman fazla mesaj yazmamistim siteye ama...''Tarkan öyle bir sey yapmaz,yaparsada sonuna kadar arkasindayiz''demisimdir.Siteden tanidigim yada tanistigim hangisini kullanirsaniz artik arkadaslar iyi bilir. :)
Ama Pkk yanlisi biriyle yani Türk Düsmani birisiyle düet yapmasini kusura bakmayin hiiic kabul edemem...Gitsin Elton John'la düet yapsin(adam escinseldir bilirsiniz hani,ama desteklerim.)Gitsin Ateist sarkiciyla düet yapsin(Metallica,Corn)yine desteklerim...Gitsin hristiyanla düet yapsin(Madonna,Justin Timberlake)sonuna kadar desteklerim yani...Ama ülkeyi bölmeye calisan,icten pazarlikli birisiyle düet yapmasini kabul edemem arkadasm kusura bakma.

Ayrica Tugba Ekinciyle de düet yapmasina destek olamam,cünki o zaman Tarkan düsüste olur...Ama Tugba Ekinciyle düet yaparsa,diger sarkilarini dinlerim.Tarkanla Tugbanin düetini dinlemem sirf.Ancak Şivan perver'le düet olura,acikcasi ne yalan söyleyim,yolda görsem ''Aaa bu en sevdigim sanatci''demem.

Bu arada hic bi zaman zaten Tarkana ayilip,bayilan,tapan ''<3 Tarkan Seni cok seviyoruuum'' diyen biri olmadim,siz hayal kuruyorsunuz galiba,öyle de olmami beklemeyin...''Fan'' farklidir ''dinleyici'' farklidir.

Sevgiler... :41:

mage
10-02-11, 13:05
Ne mutlu türküm diyene !

ece**
10-02-11, 13:07
Bu arada hic bi zaman zaten Tarkana ayilip,bayilan,tapan ''<3 Tarkan Seni cok seviyoruuum'' diyen biri olmadim,siz hayal kuruyorsunuz galiba,öyle de olmami beklemeyin...''Fan'' farklidir ''dinleyici'' farklidir.

Sevgiler... :41:

uzaktan öyle görünüyosam sana, hadi senin için öyle kalayım ozaman ;)
yüz yüze görüştüğüm 3-5 kişi var forumdan az çok tanımışlardır beni.şimdi aksini ispatlamaya çalışacak değilim..teşekkürler.

ıbrahımkekec
10-02-11, 15:01
Ya arkadaşlar tamam burda konu Türk-Kürt veya pkk-Türk çatışması değildir..Müzik evrenseldir.anlıyorum da.Ya bi düşünün ya.Tarkan la Şivan Perver yanyana şarkı söylüyor..Bu adamın ne halt olduğunu daha anlatmama gerek yok ,anlaşılmıştır.Bizim annelerimiz,babalarımız evlatlarını askere gönderiyo ...sınırda çatışırken şehit düşen evladımız belki de bu adamın verdiği silahla vuruluyo ??..bu işler sadece sanat , müzik anlayışı içinde değildir.Bide bu yönden bakılmalıdır....:13:
Bu düet gerçekleşir mi zaman gösterecek...
Zaten bayanlar ne olursa olsun her zaman Tarkan'ınn yanında...e tamam bizde Tarkan'ın yanındayız,her zaman onu savunuruz da bu düet olayı gerçekten çok enteresan..yine söylüyorum inşallah yalandır.... yoksa Tarkan bi damga yiyebilir,sanat dünyasında, hoş karşılanmıyabilir,Ben yine Tarkan'ı düşündüğüm için bunları söylüyorum .Teşekkürler.

TarkanColl
10-02-11, 16:02
Tamam bu düet siyasi konulara çekilecektir ama lütfen forumda siyasi konulara çok girmeyelim. Bizim her dinden, ırktan üyelerimiz var. Hepimiz Tarkan için buradayız. Bazı konular yüzünden forumda bari bölünmeyelim.

Tarkan bu konuda açıklama yapacaktır. Ben de elimden geldiği kadar araştıracağım. Kesin bilgiler olmadan birbirimizi kırmayalım lütfen...

MARY JANE
10-02-11, 17:10
ben gerçekten bu düetin olmaması gerektiğini düşünüyorum. inşallah olmaz. sakın tarkan lütfen böyle hata yapma.

DaLy
10-02-11, 18:08
Vay be bi bu eksikti diyo bi yanım diğer yanımda ölüp giden Ahmet Kaya'nın öldükten sonra değerlenip el üstünde tutulduğu geliyo..Şivan Perver Türk düşmanıdır değildir orasını bilemem ama müzikal anlamda Tarkan ile çok zıt oldukları ve bu düetin müziğe ve bizlere çok da bir şey kazandırmayacağı bir gerçek.

secil.06
10-02-11, 20:33
yakın zaman da bir acıklama gelir inşallah bu konuyla ilgili

TarkanColl
10-02-11, 20:52
Böyle bir konser olmayacak arkadaşlar, rahat olabilirsiniz... :20:

TARQANIM
10-02-11, 20:56
arastirdinmi yalan habermiymis yoksa teklif gelmiste kabul etmemismi? zaten öyle bisey olmicagi belliydi bence ama yinede bazi arkadaslarimiz tedirgin oldu gereksiz yere..

TarkanColl
10-02-11, 20:59
Ortada teklif filan da yok. Basının yine bir abartı haberi işte. Zamanla bu haber yok olup gidecektir diğerleri gibi.

secil.06
10-02-11, 21:00

Süper bir haber bu Tarkan böyle bir projeye imza atmaz dı iyiki de atmamış

twilight
10-02-11, 21:10

Çok şükür ki... :))
Samsun Demirden,Can Sengüne sormadigim kimse kalmadi..Net bi cevap alamadim..Kimisi cevap vermedi,kimisi bilmiyorum diye gecistirdi...
Son olarak foruma geleyim belki bir cevap vardir diye girdim...Cok sükür var...
Peki bi sey daha sorcam;Sezen hanima gelmis mi böyle bir teklif?Yada gelecek miymis?Sezen Aksuyla aralarinin iyi oldugunu biliyorum ama...O da yapmamali böyle bir sey bence...Illa bir düet olacaksa dostluk icn yapilacaksa Yunan bir sarkici ila yapilmali die düsünüyorum...

Cok tesekkürler valla,rahatca uyuyabilirim bu gün,dün rahatca uyuyamamistim.
:41:

ıbrahımkekec
10-02-11, 21:16
sevgili arkadaşlar,bi konu galiba yanlış anlaşılmış.ben Şivan Perver kürt olduğu için bu düet olmamalı demedim ,hiç bi zaman demem de ,kürtlere karşı kin besleyen bir kişi değilim.Aksine kürtleri çok severim,..teşekkürler.

İZMİRLİ
10-02-11, 22:48
Şivan perver denilen şahış hakkında daha önce bir kaç dava açılmştı fakat şuanda herhangi bir davası yok, şu konuda suçludur diyebileceğimiz bir durumda yok, ama her zaman ki gibi bazı arkadaşlar yine olaya at gözlükleriyle bakmış. Tarkan'ın şivan perverle konser vermesini istemem, ama bu konser Türk-Kürt kardeşliğini perçinleyecek bir mesaj verecekse (öyle olduğundan şuphem yok) şıvan veya Ali, Ahmet ,Veli isimlerin hiç önemi yok Tarkan'ın böyle bir projede olmasını SONUNA kadar destekliyorum!

günışığım
10-02-11, 23:07
Arkadaşlar burda konu Türk-Kürt veya pkk-Türk çatışması değildir..Müzik evrenseldir ve farklı müzik türlerinin buluştuğu bu projeyi sonuna kadar desteklerim yeterki bu işin içinede siyaset sokmasınlar..Tarkan her zaman işini bilir neyin yanlış olup olmadığınıda iyi bilir..

Tarkan isin icine siyaseti sokmasa bile medya yapar yapacagini bu yuzden insallah o konsere cikmaz duet yapacaksa gitsin dunya starlariyla duet yapsin avrupayi birakti ortadoguyami yoneldi tarkan!!!!!:11: