PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bi an gel / Acimiyacak



Yakisikli89
09-09-10, 19:09
Dikkat'imi ceken birsey oldu.
Tarkan'in 'Acimiyacak' sarkisinin nakarat bölümündeki alt yapi (düdük) tipa tip neredeyse Gülsen'in 'Bi an gel'in introsuna benziyor.
'Bi an gel'in produktörü bu arada Ozan Colakogluymus.
Sizce ... ?

ece**
09-09-10, 19:11
bende fulden uras'ın aşkından ölmem mi lazım şarkısının girişiyle , sen çoktan gitmişsin şarkısının girişini çok acaip benzetiyorum sadece biraz daha yavaşı gibi.. onada dikkat edin bi.

Yakisikli89
09-09-10, 19:17
bende fulden uras'ın aşkından ölmem mi lazım şarkısının girişiyle , sen çoktan gitmişsin şarkısının girişini çok acaip benzetiyorum sadece biraz daha yavaşı gibi.. onada dikkat edin bi.

Benziyormus evet. Aslinda sevmem böyle benzetmeleri. Ama böyle seylerin farkina vardigim anda herkezle paylasmak istiyorum forumda.

twilight
09-09-10, 22:11
:) Evet,benziyor...Ama Tarkan'in ''acimayacak''i daha güzel...

asd1234
09-09-10, 22:19
Prodüktör Ozan Çolakoğlu olduğu için Gülşen'in şarkısında Tarkan havasının olması normal diyorum ben. Bi An Gel'i ilk dinlediğimde "Tarkan mı yazmış yoksa bu şarkıyı" demiştim mesela :)

karma_elcin
10-09-10, 00:38
ne alaka çok özgün bi şarkı harika bayılıyorum bu şarkıyaaa :)

denizarya
10-09-10, 00:42
bende cok seviyorum sarkiyi..benzer benzer yani prodüktör aynii...yani kimseden calinti degil...ne var ki yani