PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu ne özentilik...

denizmavisi
08-09-10, 23:34
Serdar Ortaç'ı zaten sevmezdim iyice gıcık alıyorum artık.Tarkan'ın pazarda klip çekeceği haberleri yayınlanınca adam gitmiş sokaklarda benzer sahnelerle klip çekmiş.Bu ne özentiliktir yahu,görün bakın Tarkan'ın klipleri de yayınlansın nasıl benzer sahneler çıkacak bence.Başkası olma kendin ol Serdar...:16:

http://www.kraltv.com.tr/2010/ilkkezkraltvde.asp?id=12204

twilight
09-09-10, 02:53
Sonra,beyefendi ''Tarkan'in da benimde İsim olmaz sarkilari var''diyor...hemde son albümde...kim taklitci anlamadiniz mi? :S

nedjohnlansen
09-09-10, 09:12
tarkan'ın klipleri çıktı mı? benzer sahneler falan demişsiniz de sahneler nerede? bence tarkan'ı övmek için başkalarına çamur atmaya gerek yok. tarkan'ın buna ihtiyacı da yok. ha klip çıktıysa ve benziyorsa bilemem de daha klipler ortada yok benim bildiğim. çarşı pazar deniyor da serdar ortaç'ın klibini yarısına kadar izledim sadece sokaklar var. pek çarşı pazarla alakasını kuramadım.

the_answer3535
09-09-10, 13:16
Serdar Ortaç'ın şarkıları da klipleri de hep aynı ki zaten.Sokakta danseden kızlar.Önlerinde de Serdar şarkı söler.O yüzden fazla takılmamak lazım.

denizmavisi
09-09-10, 13:47
tarkan'ın klipleri çıktı mı? benzer sahneler falan demişsiniz de sahneler nerede? bence tarkan'ı övmek için başkalarına çamur atmaya gerek yok. tarkan'ın buna ihtiyacı da yok. ha klip çıktıysa ve benziyorsa bilemem de daha klipler ortada yok benim bildiğim. çarşı pazar deniyor da serdar ortaç'ın klibini yarısına kadar izledim sadece sokaklar var. pek çarşı pazarla alakasını kuramadım.

Bakıyorum hemen Serdarın avukatlığını yapıyorsun asla çamur atma gibi bişey söz konusu değil ben gördüğüm kısa klip karelerinden dolayı şahsi fikrimi söylüyorum katılırsın veya katılmazsın hem hepimiz biliyoruz ki Tarkan ne yaparsa Serdar ve diğerleri hep onu taklit ediyor iyice incelersen sen de görürsün...

karma_elcin
09-09-10, 18:43
serdar tarkanın tırnağı olamaz istediği kadar tarkanı taklit etsin olmaz olmaz olmazzz :D

pare_pare
09-09-10, 22:17
aman ya boşverin görücez bakalım kimin daha çok tutacak serdarın fiyasko çıkmasın da .... :)

nedjohnlansen
10-09-10, 00:14
Bakıyorum hemen Serdarın avukatlığını yapıyorsun asla çamur atma gibi bişey söz konusu değil ben gördüğüm kısa klip karelerinden dolayı şahsi fikrimi söylüyorum katılırsın veya katılmazsın hem hepimiz biliyoruz ki Tarkan ne yaparsa Serdar ve diğerleri hep onu taklit ediyor iyice incelersen sen de görürsün...

fikrini beğenmedim diye serdar'ın avukatlığı falan demişsin. bir ben hayatımda serdar ortaç dinlemedim. dinleyeni de sevmem açıkçası. demet akalın ve serdar ortaç hakkında ortak düşüncem bu. kliplerinse hiç alakası yok. daha ortada klip yok zaten. saçma bir konu o yüzden.

denizarya
10-09-10, 00:43
hic sanmam öyle birsey olsun...serdar ortac zaten daha önce hazirladi klibii tarkandan..sadece bir tessedüf bu