Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan mi? Kivanc mi?
Ayakli gazete de anket baslatilmis Tarkan mi daha yakisikli yoksa Kivanc mi? Sizde katilin.
Kivanc Tatlitug simdilik önde.
http://www.ayakligazete.com.tr
tabiki tarkan ama bu tür anket sonuclarina farkli ciksada önemsememek gerek..
ben kullandim oyumu ama sonuc ne olursa olsun önemsenilcek bisey degill...bu ankete cok az kisi katilir zaten
sarışından hiç ama hiç hoşlanmam ama kıvanç bunu bozanlardan:) yakışıklı çocuk kim ne derse desin. ama tarkan anlatılmaz bişey ya betimleyemiyorum ben :) çok ayrı bi yakışıklı o tarifi yok benim için :D
trkntrkn89
05-09-10, 00:14
2 yıl sonra tarkan la başkasını kıyaslarlar...
ikisi kıyaslancak kişi değil ki sonuçta herkezin yakışıklılık ve karizma anlayışı farklıdır..bencee tabiki tarkannn yakışıklı herşeyi taşıyabilen biri.. bintane kıvanç gelse yerini tutmaz ama kıvançta yakışıklı tarkan kadar değil tabiki en azından benim için öyle..
xurush'nine
05-09-10, 02:50
Tabii ki de Tarkan..Kivanc bazi bazi mimikleriyle azicik Tarkan'i animsatiyor..Oyumu kullandim..
P.S. Orda ikisi de yesil gozlu yaziyor..Ama Kivanc mevi gozlu..
karsilastirdiklari kisi yani kivanc daha 30 una gelmemis biri tarkan ise 38 yasinda ben kivanci 38 ine gelince gorurum abi :28: tarkan simdi bile kivanca basiyor binleri :28: :41:
:) Soruya bak...Tabi ki Tarkan ;)
2 yıl sonra tarkan la başkasını kıyaslarlar...
Tarkan kalır, kıyaslananlar değişir :)
böyle şeyler için ankete gerek yok... tarkannn bin basar..
Böyle seylere anket yapmalarini sacma buluyorum
kıyaslamaya bile gerek yok tabiki TARKANNNN !!!!:10::10::10::10:
gizem-akkaş
06-09-10, 23:47
kıvancı severim yakışıklıdır ama Tarkan kadar asla olamaaz onu kmse geçemez ama çok saçma bi anket yaa çok ayrılar çnkü her açıdan
Bırı sarısın bırı esmer ıkısıde yakısıklı
anket bitmis..yüzde 56 ile kivanc kazanmis..oylamaya 97 bin kisiden fazla oy kullanmis...ama böyle anketlerde belli olmaz böyle seyler...ikiside tabi yakisikli da..tarkan kivancin yaslarindayken daha bombaydii yani karma dönemine denk gelioo..tarkandaki esmer yakisikligi yok bence
kıvanç kim olyrr yaa tabi ki de her zamanki gibi TARKANN =)) bunun tartışma konuusu olrak düşünülmesi bile hata...
Ne sacma Anket tabiki Tarkaaaan.
Bu da sorumu yani gereksiz bir anket olmuş kazanan belli zaman Tarkan
Elif Yokgörme
27-11-10, 22:27
Tabi ki tarkan yakışıklı.tarkan bu dünyanın en yakışıklı erkeği.kimse onunla kıyaslanamaz bile...
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.