Orijinalini görmek için tıklayınız : tarkan dans acimiyacak
arkadaslar sarkinin sonunda ki dans benim cok hosuma gittii..süper bence yaa...izleyin sonunda süper..son intro da olan kisim
SqJPhJ5LOng
http://www.youtube.com/watch?v=SqJPhJ5LOng
çok hoş ya çok güzeldi özlediğimiz tarkan geri gelmiiş sağol denizarya sabah sabah keyiflendim:1::10:
çok hoş ya çok güzeldi özlediğimiz tarkan geri gelmiiş sağol denizarya sabah sabah keyiflendim:1::10:
aynen banada eski tarkani hatirlatti süper dansdi sarkinin sonunda:D:D bu videoyu yükleyen sagolsun
nedjohnlansen
23-08-10, 19:48
hep böyle olsa keşke. yine de bu dansı kuzu kuzu'da olduğu gibi sahneye çıkmadan bence tasarlamamış, bir kere denemiş belki. ritme göre karar veriyor gibi. tarkan da dans etmek istiyor belli ama zamanı olmadı. albüm çıktı, bu da hemen sonrası, harbiye. olacak olacak zamanla...
bencede olacak galiba...ama o sarkiya süper dans ediyor klip cekmeli
en iyi klib bu sarkiya cekilir aslinda.:D o intro da bir tarkan dansi...tarkanin bu sarkida hem oyunculuk hemde dans yetenegini gösterebilir
nedjohnlansen
26-08-10, 00:34
öp şarkısında daha güzel dans ediliyor. tarkan eder mi bilmem de öp şarkısı iyi bir seçim. ama adım gibi eminim tarkan hayal ettiğim dansları yapmayacak yine:D
fatihvefatih
26-08-10, 05:36
harikaydı, öldüm bittim valla :))) paylaşım için sonsuz teşekkürler :)
pdrlütfiye
26-08-10, 10:41
yaaa çok keyifli her zamanki gibi. canım benim yaa nasıl da dans ediyo... perfect perfect.. sizlere katılıyorum arkadaşlar
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.