PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : tarkandan yeni dans?

denizarya
03-08-10, 18:32
bircok kisi bende dahil tarkanin dans etmesini istiyoruz..harbiyediki konserde dans etmesini cok istedik yeni danslar yoktu..ama ben inaniyorum ki ilk klip cekilmeye gelsen tarkan yeni birseyler bulacaktir..cünki simdiye kadar hep danslarini ilk kliplerinde tanitti ve klipte yaptigi dansi konserlerde uyguladii..vee bircok kisi tarkanin dans dersi almasi gerektigini söylüyor ama tarkan zamaninda zaten aldii dans dersii...su ilk klip ceksilsin ins tabi hizli bir parcaya ozm ins yeni birseyle sasirtacak..ama dans etmese bile önemli degil yaa..adamda süper ses vaar ve yaksikli adaam

DaLy
03-08-10, 18:40
Dans dersi aldı ama almaya devam etmeli..Dünya starları mesela 50 yaşındaki Madonna bile hala deli gibi dans dersi alıyo..Evet Tarkan put gibi durup şarkılarını söylese yine bizi bizden alır ama dans+müzik bambaşka oluyo..Umarım yeni figürler ve yeni danslarla seyredebiliriz Tarkan'ı..

trkntrkn89
03-08-10, 19:19
tarkan herşeyiyle 1 numara olmalı bu yüzden dans çok önemli kuzu kuzu daki dans hala unutulmuyor bence vay anam vaydada güzeldi ama şöylede kötü bir durum var danslarda çok tekrara düşmeye başladı tarkan yani hep aynı hareketleri yapmaya başladı bende açıkcası yeni hareketler bekliyorum...

twilight
03-08-10, 19:22
Tarkan evet,yeni danslar uygulamalı artık...Kuzukuzu ve Dududaki danslari süperdi...Umarim öyle bi sey olur... :) Öp ve Usta çırak ta güzel dans edilir hani... ;)

TheLastAirBender
03-08-10, 20:27
arkadaslar dans etsin diyosunuz da daha önceden menisküs ameliyatı oldugunu biliyosunuzdur umarım..:11:

efsane_01
03-08-10, 20:39
bircok kisi bende dahil tarkanin dans etmesini istiyoruz..harbiyediki konserde dans etmesini cok istedik yeni danslar yoktu..ama ben inaniyorum ki ilk klip cekilmeye gelsen tarkan yeni birseyler bulacaktir..cünki simdiye kadar hep danslarini ilk kliplerinde tanitti ve klipte yaptigi dansi konserlerde uyguladii..vee bircok kisi tarkanin dans dersi almasi gerektigini söylüyor ama tarkan zamaninda zaten aldii dans dersii...su ilk klip ceksilsin ins tabi hizli bir parcaya ozm ins yeni birseyle sasirtacak..ama dans etmese bile önemli degil yaa..adamda süper ses vaar ve yaksikli adaam

Sonuna Kadar Haklisin!...Biz TARKAN'i Her Zaman Hareketli Nesheli Gormeye Alishmishiz...Hatta Kendi Icinde Dertli Ve Yorqun Bile Olsa, Bunu Hic Bir Zaman Beli Etmeyen Tiplerdendir TARKAN...Ama Yine'de Kendisi Bilir, Tabii'ki Bu Onun Shahsi Isteyiile Alakali Bi Shey...Lakin Bir Sheyi De Unutmamak Gerekiyor'ki Tarkan Her Ne Kadar Kendisini Sade Bir Sanatci Gibi Hiss Etse'de O Bir Superstar...Yanlish Soylemedim, Megastar Diyil'de SUPERSTAR!!!...:1::41:

Ay, Dushunsenize, TARKAN Bir Azeri Dansi Ile Sahnede...Cok Komik Olurdu Dimi...Hatta Komikten Bile Daha Komik...

jetaime
04-08-10, 00:55
Ben merak etmiyom tarkan bize dans edecekk

TorNadO
04-08-10, 01:08
30 saniyelik bir şeyler yapsada izlesek diyorum ama ilk klipte bu mümkün değil çünkü Adımı Kalbine Yaz için çekilecek diye yazılıp,çizildi.

Dans uygun olarak Acımayacak en uygunu bakalım ,görelim neler olacak.

denizarya
04-08-10, 03:21
eskiden hepimiz biliyoruz tarkanin sahne de hic yerinde durmadigini..onu izlerken insan yorulurdu...enerji bombaydi..son 3-4 senede durgunlastii
rober hatemo hep demistir dans konusunda bir ben bir tarkan var diye..ozmlar derdim ki tarkan cok daha iyi diye..ama simdi baktigimda rober sahnede hala aynii süper energisi var..yaslari hemen hemen ayni tarkanla..keske tarkan ayni energisine dönse

iste size örnek hemen tarkanin cook enerjik oldugu yillarda hemde rober hatemo

http://www.youtube.com/watch?v=hc-65BZ4Z90&feature=related tarkan yadaa karma dönemi http://www.youtube.com/watch?v=7UvZwhpRV-8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=WQhuEahVpso robert hatemoo

yucebaba
04-08-10, 11:43
dostum tarkan bacagından ameliyat oldugu için ayakta fazla durması yasak ve de oynaması tamamen yasak bu kadar sahnede durmasına bile şükür etmek lazım.... ameliyat oldugu bölgeler bazen acı bile verebiliyomuş.... saygılar......

ozgem__
04-08-10, 11:46
ben katılmıyorum sana tarkan konserde o kadar enerjikti oynamaktan saçından ve t-shirt'ünden ter akıyodu :) her zamanki gibi profesyonelce oynadı sahnede.. Hatta bizide öyle oynattı öyle coşturdu ki eve geldiğimde ne elimi nede ayağımı hissediyordum.. 2 gün boyuncada o yorgunlukla showlarında hiçbir eksilme olmadı.. 2.günde gayet süper dans etti süper enerjiktii...

SEA
24-08-10, 13:16
Bence de dans da yenilik yapmalı , zaten neden konserlerinde dansçılarla dans etmiyor şaşıp kalıyorum, büyük eksik ....