Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan ilk konserini Ajda'yla versin...
esmakarabaca
15-07-10, 20:05
Bilindiği üzere; Ajda Pekkan, albümünü Tarkan'nınkiyle çakışmaması için erteledi. Bu jeste karşılık olması adına bir imza kampanyası başlattım. Tamamen benim düşüncemdir. Sizlerinde desteğini bekliyorum.
Kampanya adresi : www.katiliyorum.com/tarkanveajda (http://www.katiliyorum.com/tarkanveajda)
Öncelikle foruma hos geldiniz... :)
Ajda Pekkan'in jestine yönelik böyle bir istekte bulunmussunuz...
Fakat,Ajda Pekkan'in agzindan cikan bir kelime midir ''Ben Tarkan'a Jest Yapiyorum,Albümümü Erteliyorum''ben böyle bi kelime duymadim.
Ancak,aylardir dedigim gibi...Tarkan nasil megastarsa,Ajdada bu ülkenin süperstaridir.
Düet olacaksa;Türkiyeden 2-3 isim aklima geliyor...Bunlardan birisi de Ajda pekkan'dir.
Evet,destekliyorum.
Tesekkürler,saygilar;
Twilight.
trkntrkn89
15-07-10, 20:24
ya ne jesti gülmekten öldüm sitede tarkanın albümünü engellememesi için falan yazmışsınız siz bunları yazarken inandınızmı çok merak ediyorum...
esmakarabaca
15-07-10, 20:27
ben bu haberi sabah'ta okudum. Hatta habertürk'ün sitesinde okudum orada da Sabah'tan alıntı yapıldığını söylüyordu. Valla onların yalancısıyım. Haberin gerçek metnini merak ediyorsanız onuda bulabilirim
Ajdaya acidim simdi bu ay sonuna ertelenmis album ajda ne diyecek acaba :28:
ajda niye ertelesinki..Yalan haberdi tabiki..
tarkan ajdayı ajda da tarkanı seviyor düetleri de çok güzel oluyor (geçen sene görmüştük ) ama şimdi gerek yok bence....
bir albüm diğerini niye etkilesin anlamıyorum herkesin hayran kitlesi ayrı. şarkılar sevilrirse ister ajdayla ister kenanla aynı anda çıksın farketmez kanımca.şarkı tutarsa tutar. son senelerde demetler serdarlar piyasanın hakimi gibi gözükmesini nedeni iyi müzisyenlerin ortalarda gözükmemesi bu sene geldiler onların esamesi okunsada zirvede sertaplar ışın karacalar ve eğer çıkarsa bu sene albüm tarkan olacak(inşalallah)
ne jesti ya abuk sabuk haber yani, biriyle düet yapacaksa sezen aksuyu tercih ederim.Ayrıca ajda & tarkan'ı aynı sahneye hiç yakıştırmıyorum.
Ajda ile Tarkan konseri şahane olur ama Tarkan'ın ilk konserini yalnız vermesi daha doğru olur diye düşünüyorum çünkü çok özletti kendini..Daha sonra Ajda ile beraber bir konser versinler..Daha ne isteriz..
Ayrıca Ajda Pekkan yaptığı işe öylesine aşık ki satışlar düşündüğü en son şey.Albümde içine sinmeyen şeyler vardır o yüzden ertelemiştir süperstarım..=)
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.