PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Benden bu kadar !

mage
15-07-10, 00:02
Arkadaşlar uzun süredir sitedeyim. Tarkanı çok sevdiğim ve bu forumu uzun süredir güzel ortamından dolayı takip etmekteyim.

Ancak hergün Tarkanın yeni albümüyle ilgili bir haber var mı acaba deyip açtıktan sonra hiçbir gelişme oladığını görmek günde güne heyecanımı kaybettirdi bana.
Albüm şirketinin başındaki isim SAMSUN DEMİR twittera tarih yazıyor yakında çıkacak diyor erteliyordu BEKLEDİM BEKLEDİM VE BEKLEDİM. Bugün ipler tamamen koptu.

DMC GİBİ ŞİRKETİN BİR MÜDÜRÜ ALBÜM BASKIDA DİYİPTE SONRA NASIL ARADAN 2 GÜN GEÇTİKTEN SONRA TARKAN SON RUTUŞLARI YAPIYOR DER ?

BUNU TARKAN FANI OLARAK KENDİME YEDİREMIYORUM ARKADASLAR .

TARİH VERMEKTEN BASKA BİR ŞEY YAPTILAR MI HAYIR?

BİR KERE DEDİKLERİ TARİHTE BİŞEY OLDUMU HAYIR?

ALBÜM ŞİRKETİNİN BAŞINDAKİ İSİM BİZİ OYALAMAKTAN BAŞKA NE YAPTI?

TÜM BU OLANLAR HEYECANIMIZI AZALTMADI MI ?

BİZ ALBÜMLE İLGİLİ TARKANIN AĞZINDAN NEDEN 1 KELİME BİLE DUYMADIK ?

BU OYALAMALAR TARİH SAPTIRMACALARI BENİ GERÇEKTEN SOĞUTTU ARKADAŞLAR

ÜZÜLEREK BELİRTİYORUM Kİ ARTIK SABREDECEK GÜCÜM KALMADI VE TARKAN FANI OLARAK ADETE ALDATILDIĞIMI VE RESMEN DUYGULARIMIZLA OYNANDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM VE SİZE VEDA EDİYORUM ARTIK BU SİTEYE GİRMEYECEĞİM. HEPİNİZE ÇOK TEŞŞEKÜR EDERİM ARKADAŞLAR.

:29: :27:

pembe_cin
15-07-10, 00:14
pire için yorgan yakma arkadaşım albüm eryada geç çıkacak tarih konusunda kafamız karışık ama sona gelindi gibi hissediyorum ben sana bidaha düşün fevri karar verme diyorum bence yine buralarda ol:29:

mage
15-07-10, 00:16
doğru diyorsun ama Albüm yine ertelenmiş bilmem haberin var mı ? 30 TEMMUZDAN ÖNCE UMUYORLARMIŞ ...

pembe_cin
15-07-10, 00:30
olsun tarkanın en süper albümlerinin arası hep çok fazladır 30 temmuzda gelecek dimi bence twitterde yazanlara çokta kulak asma:8:

mage
15-07-10, 00:36
Assak ne asmasak ne adam şirketin sahibi bilmıyor kim bilecek bıraksın allah aşkına böyle starlık mı olur ya yazıklar olsun ne diyeym.

nedjohnlansen
15-07-10, 00:40
bu kaçıncı erteleniş? ozan çolakoğlu'nun mayısın sonuna yetişebilir twitlerini hatırlıyorum ben. haziran'ın ilk günleri bekledik albümü. gelmedi, tarihler verildi, gelmedi, temmuz oldu, albüm tarihi verildi, şarkıların yarısını koymayacağız dendi, tamam dedik, yeter ki artık çıksın dedik, yine ertelendi, ertelendi de ertelendi... şimdi ağustos'a diyorlar. zamanında albüm ağustos'ta çıkacak denmişti de kimse kabul edememişti bu durumu. alıştıra alıştıra ağustos'ta çıkarıyorlar. anlamadım ben bu işi.

pembe_cin
15-07-10, 00:42
bunları yazanın gerçekten samsun demir olduğunu biliyormuyuz belki birileri bizimle oyun oynuyor sinirimizi bozmaya çalışıyor ve seni çok sinirlendirdiyin kesin

mage
15-07-10, 00:49
heyecanı kalmadı işin ya normal bi sanatçının albümü çıkarsa aynen onu gibi hissedeceğim galiba bu albümünü

bounce
15-07-10, 00:58
kimse kimseyi burda zorla tutmuyor... yanlışlardasın.
eğer sırf bu nedenle gidiyorsan iyi gün dostusun!!
soğutmuşmuş... sanki ilk kez yapıyorda Tarkan...ingilizce albümü 10 sene geç çıktı be sen 1 2 ayın hesabını yapıyorsun... keyfinden yapıyor sanki...
hepimiz albümü bekliyoruz. sende bekle.. beklemiyorsan da durma!!!!

mage
15-07-10, 01:10
soğutmuşmuş... sanki ilk kez yapıyorda Tarkan...ingilizce albümü 10 sene geç çıktı be sen 1 2 ayın hesabını yapıyorsun... keyfinden yapıyor sanki...

geç çıkanlar daime mükkemmel olur sonuçlar ortada duranda yok zaten biz koyun gibi beklemeye devam adamlar bizle dalga geçiyor be asıl sen uyan mayısta albüm gelıyor haberlerini unuttun mu tarkan her zaman bunu yapıyor diyorsun yapıyorsa düzgün yapsın saçma sapan 3-5 tarih veripte milleti heyecana sokup sonra ertelendi haberleriyle dalga geçmeye kimsenin hakkı olmadı olmayacakta !

MonaRıza
15-07-10, 01:23

Keyfinden yapmadığını nerden biliyorsun?

TARQANIM
15-07-10, 01:29
Keyfinden yapmadığını nerden biliyorsun? keyfinden erteledigni düsünüyosan demek yeterince tanimamissin tarkani.. oyunmu oynuyo elbet mantikli bi sebebi vardir albümü ertelemesinin

**MegaStarkan**
15-07-10, 01:33
Konu kilitlenmistir

Elestiriler bölümü bir veda bölümü degildir, ayrica büyük harfler ile yazmak kurallarimiza aykiridir.