PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 10 dakikada 2 pot!!!

muck muck
29-09-09, 22:23
arkadaslar...!!dün gece yarisi canim sıkıdlı tvyi açtım Kenan Erçetingöz'ün eski programı vardı...Yusuf güneymidir kuzey midir ne vardı... :7: sıkıntıdan onu izliyim bari dedim...valla sonra bin pişman oldum ya - hadi neyse..!!! Kenan bey bir çok kişi askere gitmiyo falan siz gitçek misiniz dedi ...
- ben tarkan mıyım gitmiyim..şu an için gitmicam ama 2 - 3 yıl sonra gidicam tabi dedi...
sonra kıs kıs güldü...şaka yaptı sandım,güldüm geçtim...3-4 dakka reklama girdi..."şaka bi yana , tarkan hakkında ne düşünüyosun" dedi kenna,yusuf güney star(!)da kasıla kasıla şey dedi,son zamanlar ben daha çok satıyorum o zaten satmıyor falan filan anlarsınız ya,acayipsin - karma dönemlerinde satmadı diyemem,dersem yalan olur,ama artık 40 yaşına gelmiş adam ,starlık dönemlerini bana bıraktı dedi...
:7: ne düşnüyorsunuzz ???

MEGASTARİX
29-09-09, 22:28
yusuf güney kimmişde star oluypmuş yha allahın vokalisti kendini nasıl tarkandan daha iyi buluyor satmıyor demiş bide 2008 in en çok satan albümü oldu metamorfoz nasıl satmıyormuş anlamadım dilli düdük bunların hepsi

hilfa
29-09-09, 22:32
:16:Keçiye ünvan vermişler kendini Abdurrahman Çelebi zannetmiş:21:zavallı :16:

MEGASTARİX
29-09-09, 22:43
Keçiye ünvan vermişler kendini Abdurrahman Çelebi zannetmişzavallı

hahahha sen çok yaşa hilfa sölediklerine kesinlikle katılıyorum

TarkanColl
29-09-09, 22:52
Ne sesini nede kendisini sevememiştim zaten.

tarkaseksüel
29-09-09, 22:57
bu da kısa zamanda meshur olup(yada oyle sanan) pohpohlanıp kendini bişe sananlalrdan

yigit
29-09-09, 23:10
Yusuf Güney=hızla şişip bi o kadar da hızla sönücek ve sönmeye başlayan genç arkadaş2 3 sene içinde adının bile hatırlanıcağından şüpheliyim çünkü o da kolay yolu seçmiş sonu hüsran gibi duruyor böyle devam ederse

gence
29-09-09, 23:10
Böyle adamlara mikrıfon verenler utansın:)Starlığın ne olduğunu bilmiyo, pişkin pişkin sırtarıp kendine star diyo.O adama bişey olsa kimse dönüp arkasına bakmaz.Tarkan bir yıl ortalıkta görünmesin binlerce milyonlarca insan deliye döner.Sığırım diyememiş starım demiş densiz

Ferya
29-09-09, 23:23
Vah vah Starim diye yetiniyor ne yapsin.Tarkanin ayagini paspas bile olamaz:4:

tara
29-09-09, 23:33
yusuf guney mi boyle soyldi?
aaaa yapmasin ya ben severim onu
cok seker goruniyor hic yakistiramadim ona

tarkantutkunu
29-09-09, 23:51
Tarkan'ı taklit ediyorlar gençlerimiz haha ama nedense hiç biri çıkıpta
biraz dürüst olamıyor
Yusuf'ta rafet'le çıktı fakat hareket'ler falan Tarkan özentisi oldugunu düşünüyorum

rosebüşra
29-09-09, 23:52
bende seviyodum yusuf güneyi demekki o da hızlı şöhreti kaldıramayanlardanmış yazık zararı kendine verir ruhu bile duymaz

OokanN
29-09-09, 23:59
Bir kere her şeyden önce Yusuf Güney'in LİVE PERFORMANS'ı var mıymış :D ya da şöyle sorayım konserlerinde kaç tane şarkısını canlı söylüyormuş :)

trknmania
30-09-09, 00:16
ne düşüğnebilirim ki sadece zırvalamış,boş konuşmuş,aç tavuk kendini buğday ambarında sanmış:))))

zwolkan
30-09-09, 00:29
bu .... kamyoncumuydu neydi arkadaşlar , yanılıyomuyum ?

UYARI:Lütfen saygı sınırları içinde yazalım.

Tarkancoll Yönetimi
HakanÇelik

Zara
30-09-09, 01:06
Off yaa:((( ne demek bu o kim olduki Tarkana yorum yapiyor kendini ne zannetmiş beyefendi dün gece bi yerden çıktı bugün havalanib Tarkana laf atıyor gereksiz şarkicilarin biri böyle küstahlıkda olurmu şu gereksiz şarkıcılari bir süpürgeyle alip çöpe atmak lazim

muck muck
30-09-09, 01:42
bu .... kamyoncumuydu neydi arkadaşlar , yanılıyomuyum ?

Kullandiginiz kelmlere dikkat etmelisiniz bence...

sEçİl
30-09-09, 02:03
yazık yaa biraz gercekcı olalım artıkk bu samımıyetsızlıkle bnce hiç bır yere gelemezzz saygı cok onemlı en bastaaa star olmak hçte kolay degıll bnce en basında bu sısırmelerle starın "s"si oamaz!!!!

denizmavisi
30-09-09, 02:36
abdal, ata binince bey olduğunu sanırmış rafet sayesinde meşhur olmuş dünkü insan:16: Tarkan kim, o kim ya o da diğerleri gibi Tarkan ile ilgili konuşup gündemde kalmaya çalışan dilli düdüklerden işte...

emrepulcu
30-09-09, 04:48
Tarkana olan sevgim böleleri olduğu sürece daha da kuvvetlenecek çünkü herkesin agzında tarkan var ve adam bunun için hiçbir çaba sarf etmiyor(polemiğe girmiyor) herkesin gözü onun asla bırakmayacağı krallık koltuğunda...böyle hazımsızları çok gördük daha da görceğiz hazmedemedikleri TARKAN gerçeği onların hep kabusu olacak....ne mutlu bize ne mutlu tarkana.TARKANA ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM KALİTEYİ BİZE YAŞATTIĞI İÇİN.....bravo

İZMİRLİ
30-09-09, 10:13
Rafet el roman'nın yetişdirdigi adam ancak bu kadar olur...Kendi gibi bu junnior rafette tarkan düşmanı olmuş...İki şarkı söyledi bi kaç kişi çevresine toplandıya kendini bi b... zannetmiş, bir yerleri kalkmış anlıycağınız...

MassConfusion
30-09-09, 11:00
Yusuf Güney demez öyle bir şey ama demişse ayıp ona :D

ece**
30-09-09, 12:30
en çok kendini bişey zanneden bi şarkıcı..sanatçı demiorum !ne çabukta havaya girdin ya rafet çakması....tarkan yerini bırakacak dahi olsa sanamı bırakır be !! sinir oldum ha :13:

levent_taka61
30-09-09, 12:55
Rafet el roman'nın yetişdirdigi adam ancak bu kadar olur...Kendi gibi bu junnior rafette tarkan düşmanı olmuş...İki şarkı söyledi bi kaç kişi çevresine toplandıya kendini bi b... zannetmiş, bir yerleri kalkmış anlıycağınız...

aynen zaten Rafet te ömerli köyünün çobanıymış niyetim çobanlıkla dalga geçmek değil bilhassa çobansan vede mesleğin varsa bu mesleğini icra et yada müzik bana yakışıo dedin eywallah zaten biz Rafet i severiz efendidirde yanında taşıdığın adamları az seç yani neymiş anlamadım 2 günde adamların şekli değişio aslında bi yandan düşününce Tarkan ın yanında yetişip adıyla hava atıpta sonra nankörlük edenlerde olmuştu o yüzden Rafet in suçu yok sanırım ama eline beline diline hakim olmak lazım dimi birazda 2. Murat BOZ vakası gibi bişi ama bu sefer sahibine değil başkalarına saldırıo mıymıntı işte 2 şarkıda nasıl Tarkan a diş biliyorlar anlamış değilim ne Musti ler ne Kenan lar ne Serdar ları yıka yıka geldi buraya tutupda adı sanı ne olduğu belli olmayan adamlar konuşunca zoruna gidio insanın bide askerliktren bahsetmiş (...)çok istiosa git ben gittim vatana borcumu yaptım banane gidenden gitmeyen herkesi kanun kendi adına yargılıyor Tarkan ın da suçu olsa devlet keserdi cezasını adam t.c. kanunların verdiği sosyal haklarla yaptı zaten askerliğini şindi kimse Tarkan a askerlik yapmadı diyemez bedellide olsa tezkere almış birisi yasal olarak suç işlio farkında değil (...)işte :=)))

HND
30-09-09, 13:23
yusuf guney mi boyle soyldi?
aaaa yapmasin ya ben severim onu
cok seker goruniyor hic yakistiramadim ona

Canımıniçi görüntüye aldanmamalı işte :D
Her neyse yusuf kulagımın dibinde anca vızıltı :12: uyumaya devam

günışığım
30-09-09, 13:52
dilli duduk =)

Dark_blue
30-09-09, 15:01
Seside yok tipide yok Tarkanin adini bile agzina almamasi gereken bi ki$ilik...40 yasina kendi girse acaba tarkancoll gibi bir fan sitesinde kendisini savunan binlerce seveni ve onun üstüne star tanimayan kisiler olurmu :) herkes haddini bilsin ;)

Ganador
01-10-09, 01:11
Kenan ercetingoz zaten Tarkani hic sevmez.Konugu bulunca Tarkana laf sokan,cok cakal bir gazetecidir hemen baska sorularida sorar tabiiki.Yusuf kizlari kovalamaktan milletemi salca olmaya baslamis.1-2 sarki soyleyip biraz unlenince herkes kendini kimlerle mukayese ediyor anlamiyorum gercekten.Kusbeyinli

_trkn_
01-10-09, 09:30
Tarkan"ın son çıkan metamorfoz albümü 826 bin sattı müyap ödülü aldı, yusuf güneyin son albümü 7 bin sattı aradaki farka baksın öyle konuşsun !!!

trkntrkn89
01-10-09, 17:18
yusufun tarkana yaklaşması için geçmesi gereken kademe ve kişiler:

1-cenk yüksel-m.dalkılıc

2-berksan-tan

3-murat boz,gökhan tepe

4-burak kut,gökhan özen

5-kenan doğulu,serdar ortaç,mustafa sandal

.
.
.
.
.
.
.
Sonsuz=Fenafillah:D
.
.
.
.
.
sonsuz+sonsuz=Tarkan........

özge
01-10-09, 18:06
yusuf güney kim yaaa rafet el roman sayesindee piyasaya çıktı..aklı sıra program yapmaya çalıştı ama program tutmadı..şimdi ne yapsam ne etsemde gündemde kalsam diye uğraşıyor..

Yakisikli89
01-10-09, 19:27
Gercekten böyle söylediyse. Artik o adam benim icin bitmistir :)

dedikodu_tugberk
03-10-09, 00:04
bence tarkanın yeni veliahdı emir...kimse kendini bişey sanmasın ayrıca o yusuf yüzlüde kendini bişe sanmasın ses var görüntü yok hesabı hem tip hemde ses olarak emir artık tarkan 1(o hep 1 zaten) emir 2 benim gözümde...

cafer
03-10-09, 01:02
ben beğeniyordum ama bu da gözümden düştü artık

--JOHNSON--
03-10-09, 01:31
hee bu koca kafalı konuşmayı biliyormuymuş :)

Tugcee
03-10-09, 08:38
yusuf guneymi o kim yaa :D offf yeni cikan biri daa comez yaniii..
cekemiolar Tarkanimi walla.....
CEKEMEYENLER ANTEN TAKSIN.. kiii :)

siboss1992
03-10-09, 18:46
kendisini severdim ama bu aciklamalaardan sonra gözümden düstü..
iki günlük sanatci nediyo ya..

Dark_blue
03-10-09, 18:49
kendisini severdim ama bu aciklamalaardan sonra gözümden düstü..
iki günlük sanatci nediyo ya..

Sarkiciiiii , Sarkiciii sanat yok ortada :) ne sanati yapiyo ? aaaaaaaaaaaask bi kalbin icinde agliyo mu :D

trknmania
03-10-09, 18:54
Sarkiciiiii , Sarkiciii sanat yok ortada :) ne sanati yapiyo ? aaaaaaaaaaaask bi kalbin icinde agliyo mu :D

aynen yaaa....ne sanatı???????şarkıcı parçası o:))))

flores
05-10-09, 23:52
yusuf guneyde ele bil rafet ele romani taklit edir.hep boyle olur kicikler boyukleri konusurlar.hele sen bir gel tarkan seviyyesine cat sonra belke huququn catar

Mega Fanat
06-10-09, 18:17
Bizde boylelerine yagmurdan sonra cikan gobelek derler:))) Anlasilan Rafetle iyi reklam yapamamis, ayyyyy cok yazik :))

sally
06-10-09, 21:57
yusuf güney diger sanatcilar gibi havalar girmis

ezel1710
07-10-09, 11:29
yeni gelenlere butür akil verenler oluyor ama sonralarda akillari basina geliyor.
daha cok süt icmeli. icmeli ki büyümeli

eLiF
10-10-09, 19:20
söylediklerine yorum yapmaya bile değmez birisi benim için şarkıcı bile değil

kevser
14-10-09, 18:45
güldüm geçtim o kadar anca o etkiyi oluşturdu bende bu adam ilk günden beri

starzu
08-11-09, 17:55
o kişiyi öncede sevmezdim sesini duyunca tüylerim diken diken olurdu bunları duyduktan sonra kara listemdedir artık:14:
zavallı çocuk kim doldurduysa hocasıda sevmezdi tarkanı az taşlamadı vaktiyle o gitti taşlama işini öğrencisine devretti demek yusuf bey tarkan senden sonrada var olacak sende artık öğrencine devredersin eyer hoca olabilirsen:16:

TheLastAirBender
08-11-09, 18:25
hahaha :D aferim ona nereden prim yapacagını biliyormuş keşke kıraç gibi küfür etseydi ününe ün katardı tarkan üstünden :20::18:

Bamboo
08-11-09, 21:05
zeka seviyesi bu kadar lafa yeter ancak o kadar düşük yani...

fatihvefatih
08-11-09, 21:27
Sığırım diyememiş starım demiş densiz

Kendini Tarkan'la kıyaslamaya kalkana bakar mısın, Allah sana akıl fikir versin Yusuf Güney misin Kuzey misin nesin, zaten sevmezdim seni iyice kıl oldum, sana Kıl Oldum Abi, tarkan bu gibi tipler için sözünü yıllar önce söylemişti zaten DİİL DÜDÜK işte ne olucak :5:

*HiLaL*
17-11-09, 18:57
3-5günLük AdamsIn Yusuf ;))) Star kim Sen kimsin... Belli ki Sende herkes gibi TarkanLa S.. yarI$Trma pe$indesin ama NafiLe ;))

princeofpersia
17-11-09, 19:29
Ben söyleyim arkadaşlar o kenar mahhalenin taninmayan starlari boş verin bizi kasmaz öylesi:7::7::13::13: