Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan yeni albümünü kimler ister?
Tarkan'nın yeni albüm parçalarının saklı olduğu hardisk veya bilgisayarı kim sahiplenmek ister herkezden önce şarkılar ben dinlemek istiyorum sayısı bakalım kaç olacak?:4:
dudu_dilli
30-07-09, 17:38
Tabikide ben ama gerçekten mi ayyy evet ben istiyorum
albüm çıkınca almayı tercih ederim...cd.'nin paketini açıp kartonetini okumak çok farklı ve özel bir his benim için:))ayrıca yepyeni tarkan fotoğrafları da cabası:))
Bunu benden bashka hic kimse daha fazla isteyemez.Ay oldumu shimdiiiiiiiiii? Shimdi TARKANI esgisinden daha fazla gormek istedim yaaaaaaaaa!
haluk seki
30-07-09, 20:25
yaa süper olur hemen isterim
Yakisikli89
30-07-09, 21:28
Istemem. herkez ayni anda dinlesin.
yok ben hiç istemem o albüm çıkıncaki koşa koşa müzik markete gitmek, ağzım kulaklarda sanki oraya tarkanın kendisi gelmiş bana mübarek mod o mod yanii:D tarkanımın yeni albümü geldi miii??? :)) noluurr geldii deyinnnn :))) eer gelmişsee:) oleeeeeeeeyyy:)) deip koşarak geri ewe gelip o ambalajı açmak kadar heyecenlı we mutluluk werici bişi yokk:)hem albüm alarak bi katkıda bulunmuş olurum :)
açıkcası albüm çıktğnda almak isterım.. albümü alıp dinlemek için eve koştur koştur gıtmek çok farklı bnm için XD
Eğer Tarkan çağırıp dinletirsee sevee sevee dinlerimm :)))))))))))))))))) ama önceden şarkıları dinlemek istemem..ilk çıktığı gün müzik markete gidip almak Tarkan albümlerinin raflarda olduğunu görmek daha büyük bir heycann bence:)
eger tarkanin bilgisayariysa tabikide isterimmm :):) :D ama onca heyecan ve bekledikten sonra albumu alip ambalajindan cikarip sarkilari ezberleyene kadar dinlemek daa farkli oluooo :)
Ben İsterim Diyenler Boşuna Çene Yormasın Ki Albüm Çıkmadan Önce Dinleseniz Albüm Çıktığında Dinlermisiniz Dinlesenizde Sıklıkla Değil Yani Zevk Almazsınız Albümden ayrıca başka yeni albümlere yönelirsiniz Ondan Dolayı Albümü Sabredip Sıcak Sıcak Dinlemekte Yarar Vardır..:20:
Ben dayanmaz bu teklifi kabul ederdim, ama hakikatende albümü raflarda görüp, albümü inceleyip herkesi tarkan'ın albümünün bulunduğu raflara dikkat çektirmenin zevki bir başka oluyor, o gün sanki bayram benim için, düşünemiyorum ya yepyeni albüm çıkmış raflarda helede yaz başıysa, helede albümde oynama şıkıdım, şımarık ve kuzu kuzu gibi şarkılar olduğunun farkına varıp heyecanla tüm dünyanın onun büyüklüğünü takdir edişini izlemek en muhteşem şey yaaaaa offfffffff Tarkan ne olur 2010 haziran başında çıkar şu albümü ama gerçekten gündeme bomba gibi düşen bir albüm olsun, Tarkan'ı sevmeyenler bile albümü ağzı açık dinlesin offffffffffff eski Tarkan nerdesin, hiç unutmam yıl 1994 kral tv yeni kurulmuş ve ekranlarda bir dünya starı rüzgardan havalanan havalı gömleği ve en yakışıklı haliyle ve muhteşem ötesi bir şarkıyla Tarkan ekranlarda gümbür gümbür, tüm dünya sus kesilmiş, hey gidi hey ne günlerdi ortaokul yıllarıydı, sonra şımarık geldi tabbi ve sonra kuzu kuzu ama ne yazıkki kuzu kuzu ve zilleriyle yarattığı efsaneden sonra dudu (sadece dudu ve gülümse kadaerine takdire şayan şarkılardı) adlı reklam albümüyle biz hayranlarını üzmüştü ve sonra arkası gelmişti ne yazıkki come closer (sesi ingilizceye maalesef gitmiyor Tarkan'ın ama olsun o Türkçe şarkılarla adını dünyaya duyurdu ve bundan sonrada duyuracaktır) ardında hiç sevmediğim ve Tarkan'ada kesinlikle yakışmayan elektronik müzikle donatılmış vay anam vay albümü. Ne olur tarkan artık oynama şıkıdım, şımarık veya kuzu kuzu yıllarını hatırla ve yeniden doğ 2010 haziran ayı başında çıkaramanı istediğim albümünle.
Dogancan_Bay
20-10-09, 15:35
Bence bu yeni albümünün kaseti de olmalı.Çünkü cd'ler 15 ytl arkadaşlar.Nasıl alınır ki??
Bence bu yeni albümünün kaseti de olmalı.Çünkü cd'ler 15 ytl arkadaşlar.Nasıl alınır ki??
evet haklısın cd'ler çok pahalı:((ama zaten her albümün kasetide çıkıyor cd'si de...kimin parası hangisine yetiyorsa onu alıyor;))amaç orjinal dinlemek olunca her şekil uyar bize;)))
gokhantevetoglu
30-10-09, 00:19
onceden dınlemek daha guzel oluyor sonradan cıkarttıgında kendını o sanslı ınsanlardan sayıyorsun cunku ben daha onceden dınledım dıyebılıyorsun:)
istemeyen olur mu snce gereksiz bir konu....
albüm çıkınca almayı tercih ederim...cd.'nin paketini açıp kartonetini okumak çok farklı ve özel bir his benim için:))ayrıca yepyeni tarkan fotoğrafları da cabası:))
Aynen aynen :) Hele o albüm uzun süren arayışlar sonucu,normal çıkış tarihinden birkaç gün sonra bulunduysa heyecanı bambaşka :)
prenses_elaa
30-10-09, 09:17
bende en nce dinlemek isterim bizi diğerlerinden bir farkımız olmalı ve artık albümü çoooooooooo... k merak ediyorum
o ambalajı heycanla acıp ıcını delıcesıne merak etmenın tadını hiç bsey weremzzz satlerce hayran hayran resnlere bakmak paha biçilemez!!!!!
Tarkan hayranları için albümün ambalajını açıp, kartonetine uzun süre bakmak bulunmaz bir nimettir
şarkıları dinlemek sevinçten yere düşmektir.
:18::18::18:
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.